Contemporary Living in Ukraine: Presenting Neoteric Style and Digital Appearance

, , Leave a comment

Located in St. Voroshilova, Dnepropetrovsk, this amazing visualization of 300 square meter apartment was designed for Azovskiy & Pahomova Architects by Alexander Chervinskyi. The brief was to separate the house into two areas, one area is serene and quiet while the other one is full of activity. The purpose of dividing the dwelling into two zones is to compartmentalize restful sleeping from work and play. The green brown living room with L-shaped sofa, sundeck with bustling river and city views, and a lounge with light grassy green rug are the active living areas. Additionally, to separate the family time and the working life, there is black and white dual study room beyond the tinted, tall sliding doors. To create quiet zone in the house, an entrance hallway applies neutral nature inspired décor, peacefully isolates a guest room and three bedrooms, along with a utility room and two cloakrooms. The green white bedroom schemes are truly calm, with predominantly sleek storage and white walls. Feature wall are adorned with huge decals and nature inspired prints, or selected in delicate shades if sugarplum and duck egg. The breakfast dining area is held by the kitchen through its monochrome scheme. The textured wall in the kitchen adds attraction to the clear white backdrop. In the family bathroom, more intrigue moments appear in the subtly colorful tile arrangements which are nearly look digital, creating more modern ambience.

Reference Link:

http://azovskiypahomova-architects.com/

 

 

Leave a Reply

You must be login to post a comment. Log in now